Navigatie Contact Showroom

 

 

 

Home

Over ons

Over het product

Deuren

Offerteaanvraag

Contact

Mandenmakerstraat 1
2984 AS Ridderkerk
 
0180-628546
info@deurvisie.nl
 
Privacyverklaring
 
Website: Hademax - Barendrecht

De openingstijden van onze showroom zijn:

 

Maandag t/m Vrijdag op afspraak
Zaterdag 10.00 uur tot 15.00 uur

 

Indien u buiten de reguliere openingstijden onze showroom wilt bezoeken, of wilt u een bezoek aan huis, dan is dit uiteraard mogelijk.

Wij geven u graag een vakkundig advies.

 

Wie is Deurvisie?

DeurVisie is een onderdeel van Berkhout Kunststof Kozijnen.

Berkhout Kozijnen team

In november 1999 startte Piet en Els Berkhout het bedrijf Berkhout KOM. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot Berkhout Kunststof Kozijnen en wordt mede gerund door de zonen Peter en Erwin. Naast de verkoop en montage van kunststof kozijnen worden er al jaren deursierlijsten gefabriceerd in de werkplaats. Deze sierlijst is een eigen ontwerp en voldoet aan de hooggestelde eisen, net zoals de kunststof kozijnen. In combinatie met deze sierlijst en een kunststof deurpaneel kan een prijstechnisch aantrekkelijke voordeur worden aangeboden.

Het in 2018 opgerichte bedrijfsonderdeel DeurVisie heeft u als klant een breder productassortiment. Deurpanelen vervaardigd met een aluminium buitenplaat en een hoogwaardige isolatiekern behoren nu ook tot het assortiment. Hoogwaardige kwaliteit met een garantie van 10 jaar.

 

Een woning met kunststof kozijnen is niet af zonder een kunststof voordeur. Daartegen een voordeur kan nu eenmaal niet zonder kozijn. Kozijnen van Berkhout Kunststof Kozijnen maken één geheel met een voordeur van DeurVisie.

Een entree van een woning geeft de eerste indruk van de bewoner(s). Het is belangrijk dat de voordeur past bij de bewoner(s). DeurVisie biedt u de mogelijkheid om uw eigen identiteit aan uw woning te geven. Doordat de keuze aan deurpanelen zeer groot is, is het lastig om de juiste keuze te maken.

Naast het ontwerp van de voordeur is de kwaliteit van het deurpaneel, hang en sluitwerk, de isolatiewaarde en het garantietermijn van groot belang.

Tevens bestaat bij DeurVisie bestaat de mogelijkheid om uw eigen deurpaneel samen te stellen. In iedere prijsklasse heeft u verschillende keuzes. De adviseurs van DeurVisie helpen u graag met het maken van de juiste keuze.